lauantai 28. syyskuuta 2013

Irtiotto

Viikko hujahti ohi minuuttiaikataulujen viidakossa. Asioita on hoidettu, valmisteluja tehty, tavaraa rahdattu ja pikkuihmisen kanssa tehty tuttavuutta joka toinen päivä.

Kaiken suhaamisen välissä ehdin piipahtaa pari päivää Tanskassa. "Opintomatkalla" ,jossa opitaan lähinnä shoppaamaan ja syömään, jollei homma ole ennestään hallussa. Ja vaikka oliskin, niin kertaushan on tunnetusti opintojen äiti.

Tällä kertaa kameran linssiin tallentui talojen kattoja. Ei sillä, että olisi niska päässyt nyrjähtämään ostoskassien painosta, vaan siksi, että tanskalaisilla on tuo arkkitehtuuri niin kohdillaan. Sekä vanhat tiilirakennukset että uudet lasipalatsit miellyttävät ainakin omaa silmääni. Harmittaa, että suomalaisten käsitys kerrostalosta on yleensä kuutio, joka on vuorattu Mc Donaldsin vessan kaakeleilla (ne beiget, juu nou). Tanksalaisten asumalähiöt on noin tsiljoona kertaa inspiroivampia kuin meikäläiset vastaavat.



















Nyt kun lauantai on käsillä, tämä reissaaja on aivan förttismorjens. Pikkuemäntä vetelee päikkäreitä ulkosalla, ja me keitellään sumppia partakavereiden kanssa. Eilen nukahdin yhdeksältä, ehkä tänään jo puolelta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti