sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappen!

Ranchin vappukekkerit vietettiin tänään kauniin sään helliessä.  Ilmassa oli suurta juhlan tunnelmaa muutenkin, koska käsillä on ensimmäinen viikonloppu, kun ulos ei ole tarvinnut pukea yhtä vaatekertaa enempää päälle. Mukana heilui mummoja kaksin kappalein ynnä yksi pappa.

Ennen pirskeitä piti tehdä vähän terassin dekoreeraushommia. Löysin jo talvella meille isomman terassin pöydän, koska tähän mennessä joka kesä ollaan kärsitty pienestä ahtaudesta vierasporukalla.

Tuolejahan meillä ei luonnollisestikaan ollut. Selailin kuvia, tuumasin tilannetta ja laskin kolikoita - kunnes välähti. Kaikkien ongelmien ratkaisu olisi meidän tapauksessa vanhat kunnon pirtin penkit! Jos jostain löytyisi riittävän pitkät penkit, mahtuisi niihin heittämällä kolmesta neljäänkin pyllyä per penkki. Päihin pitäisi saada kauniit korituolit, koska entiset olivat palvelleet meillä jo yli kymmenen vuotta -  ja jollen väärin muista, niin kyseiset rotiskot olivat Turun vuosina jo sisäkäytössä.

Ystävän uuden kodin varastoista löytyi meille juuri sopivat kandidaatit. Työnjako oli seuraava, mies hoitaa hionnan ja minä maalaan niin monta kierrosta kuin tarve vaatii. 





Lopputulos on kyllä mieleinen. Simasta ei tullut pontikkaa ja papan munkit on ihan parhaita.
Maha on varmasti kipeä seuraavat kolme päivää, mutta ainakin oli hauskaa!



 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
 




2 kommenttia: